Anders Hostrup søger nye græsgange

Anders Hostrup søger nye græsgange SIKs sportchef Rasmus Br...
Skrevet d. 16-01-2014

Anders Hostrup søger nye græsgange

SIKs sportchef Rasmus Brandhof har gennem længere tid arbejdet på at få topscorer Anders Hostrups underskrift på en forlængelser af den kontrakt, som udløber med udgangen af juni måned. Desværre for SIK er det ikke lykkedes at få Anders til at forlænge kontrakten, hvorfor hans ophold i Skive kommer til vejs ende efter forårets femten kampe.

Anders, der kom til SIK i sommeren 2012, har nemlig valgt at skifte den gule SIK-trøje ud med en rød FC Fredericia-trøje. Kontrakten med FC Fredericia er en fuldtidskontrakt og løber frem til udgangen af 2016.

- Vi har arbejdet på at forlænge med Anders siden sommerferien sidste år. Men det har desværre ikke været muligt at få en forlængelse af kontrakten forhandlet på plads. At Anders skifter til FC Fredericia har intet med økonomi eller andre ting at gøre. Anders har ganske enkelt ønsket at prøve noget nyt, siger sportschef Rasmus Brandhof.

Men inden det bliver juli må du lige fortsætte med at "bombe" for de gule "Hossie" - så kan du komme på SPAR NORD Arena som "gæstespiller" efter sommerferien :-)

Herfra ønskes tillykke til Anders - og hans nye arbejdsgiver.


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu