Anders H.: Ville prøve noget nyt

Anders H.: Ville prøve noget nyt Torsdag blev det offentligg...
Skrevet d. 18-01-2014

Anders H.: Ville prøve noget nyt

Torsdag blev det offentliggjort at SIK-topscorer forlader klubben til sommer, hvor han skifter til FC Fredericia fra NordicBet Ligaen. 23-årige Hostrup, der netop er kåret til årets profil i 2. division vest, har i efterårets femten kampe præsteret et scoringsgennemsnit på nøjagtigt ét mål per kamp. Dette har mange klubber uden tvivl bemærket heriblandt altså FC Fredericia.

Omkring beslutningen om at skifte Skive ud med Fredericia siger Anders: - Jeg ville gerne prøve noget nyt og prøve igen at spille fodbold på fuld tid. Fredericia kom på banen med et tilbud, og det virkede som det rigtige for mig. Jeg vil gerne prøve at spille i Superligaen igen, og jeg håber og tror, FC Fredericia kan spille med om oprykningen fra NordicBet Ligaen.