Albech : - En stor omvæltning

Albech : - En stor omvæltning Før denne sæson skrev SIK en e...
Skrevet d. 14-08-2014

Albech : - En stor omvæltning

Før denne sæson skrev SIK en et-årig kontrakt med 22-årige Andreas Albech, der dermed skiftede sjællandske Rishøj Boldklub ud med Skive IK. Andreas har spillet fra start i sæsonens første fire kampe, og i gårsdagens pokalsejr over Vendsyssel FF blev han noteret for første scoring i gult.

Vi har talt med Andreas om skiftet til Skive, som naturligt nok har været et stort skridt.

- Det har selvfølgelig været en stor omvæltning at flytte fra vante omgivelser, venner og familie og hele vejen til Skive. Fodbold er gået fra at være noget, jeg spiller et par gange om ugen efter arbejde til at blive det, som optager langt størstedelen af min tid. Og vel nærmest er blevet mit levebrød, siger Andreas Albech, som p.t er på udkig efter et job ved siden af fodbolden. - På Sjælland var jeg under uddannelse i Danske Bank, men de kunne desværre ikke hjælpe mig med et arbejde på disse kanter. Så klubben arbejder på at finde et job til mig i en bank, fortsætter Andreas Albech, der efterhånden er faldet til i byen og klubben. - Jeg skal lige vænne mig til SIKs spillestil, som er noget anderledes end den jeg kommer fra, men jeg kan mærke, at jeg hele tiden bygger på, og at jeg rent fodboldmæssigt har godt af at træne fem gange om ugen frem for to eller tre gange.

På den fodboldmæssige front har Andreas Albech fået en rigtig fin start i SIK og har som nævnt i indledningen været i start 11eren i de tre første kampe i NordicBet Ligaen og igen i gårsdagens pokalsejr over Vendsyssel, hvor det altså også blev til første scoring i gult. - Fedt med endnu en sejr og dermed adgang til næste runde af pokalturneringen. Og dejligt at få scoret mit første mål i Skive-trøjen. Vi spiller en flot første halvleg, er på bolden størstedelen af tiden og holder dem stort set fra chancer. Så pauseføringen var fortjent. Efter pausen presser de på. Vi bliver stressede af deres høje pres og det hele lidt mere rodet. Men en god sejr slutter, Andreas Albech, der grundet karantæne desværre må stå over i søndagens lokalopgør mod Viborg.