Afsked med Michael Hansen

Afsked med Michael Hansen SIK Elite A/S og Michael Hansen er...
Skrevet d. 01-06-2013

Afsked med Michael Hansen
SIK Elite A/S og Michael Hansen er enige om, at nedrykningen til 2. division med vores 1. hold betinger en justering af den overordnede målsætning, og at SIK Elite A/S ikke vil være i stand til at leve op til den målsætning, som vi i fællesskab var enige om, da vores seneste forlængelse af kontrakten blev aftalt.
Der er enighed om at afbryde samarbejdet således, at Michael får mulighed for at opfylde sine sportslige ambitioner andetsteds, samtidig med at SIK Elite A/S tilpasser det sportslige ambitionsniveau til det mulige i den aktuelle situation.
Vi er alle følelsesmæssigt berørt af den aktuelle situation og de konsekvenser, som nedrykningen til 2. division får for en række mennesker, men omvendt også fuld forståelse for at en træner på Michaels niveau ikke i rimeligt omfang kan få tilgodeset sit talent og sine evner på dét niveau som vi, den aktuelle situation taget i betragtning, kan tilbyde.
Vi kan ikke sætte en finger på Michaels faglige kvalifikationer og menneskelige egenskaber og takker ham for et godt samarbejde og medgiver ham også de bedste ønsker i den fremtidige færden som professionel træner i danske eller udenlandske klubber.
Med venlig hilsen
Jeppe L. Jepsen, formand SIK Elite A/S

Forfatter: Jeppe L. Jepsen
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu