Ærgeligt nederlag

Ærgeligt nederlag For anden kamp i træk måtte de gule forlad...
Skrevet d. 29-03-2013

Ærgeligt nederlag

For anden kamp i træk måtte de gule forlade banen uden at have scoret. Og havde det ikke været for et øjebliks uopmærksomhed i SIK-forsvaret tre minutter før slutfløjtet, kunne målmand Jonas Jensen havde noteret det andet cleansheet i træk. Men desværre udnyttede hjemmeholdets Ragnvald Soma den ekstra plads SIK-forsvaret gav ham ved et frisparkt til at heade sejrsmålet ind for hjemmeholdet.

Forud var gået et jævnbyrdigt opgør, hvor hjemmeholdet i perioder var mest i boldbesiddele, men hvor de gule hele tiden lurede på et slå kontra. De helt åbne chancer blev det dog ikke til for nogen af holdene i første halvleg. Og det der var, tog de to keepere sig sikkert af. Største chance til de gule før pausen tilfaldt Morten Beck, mens hjemmeholdet bedste forsøg var et langskud, der tog overliggeren.

Efter pausen pressede hjemmeholdet på for føringsmålet, men et godt organiseret SIK-hold holdt stand, og fik sig efterhånden spillet tilbage i kampen. Og efter en god aflevering fra Mikkel Buur stod topscorer Morten Beck pludselig helt fri foran mål. Men desværre sad Becks afslutning lige på hjemmeholdet keeper Nicklas Højlund. Og da hjemmeholdet heller ikke var i stand til at tilspille sig de helt åbne målchancer lignede det en nulløsning rent målmæssigt. Altså indtil tre minutter før tid.

I øvrigt kan det nævnes at Dustin Corea fik debut for SIK, da han blev skiftet ind med cirka tyve minutter af opgøret. Næste kamp er allerede 2. Påskedag, hvor der er hjemmekamp mod FC Fredericia. Denne kamp afvikles jo bekendt på kunstgræsbanen i Egeris.

Kampfakta:

Lyngby - Skive IK 1-0 (0-0)

Målscorer:

87. min. Ragnvald Soma

Startopstilling:

Jonas Jensen, R. J. Allen, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Ayinde Lawal, Mads Pedersen, Mikkel Jespersen, Rune Nautrup, Mikkel Buur, Jesper Henriksen, Morten Beck

Udskiftninger:

65. min. Nicolas Bøgild afløser Jesper Henriksen

70. min. Dustin Corea afløser Mikkel Jespersen

Advarsler:

Skive: Rune Nautrup, Mads Eriksen, R. J. Allen

Dommer: Peter Kjærsgaard-Andersen

Tilskuere: 490


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu