Knebent nederlag i Lyngby!

Skrevet d. 04-10-2015 22:23:36

Samtlige gule spillere leverede endnu engang en godkendt kamp, men desværre manglede den sidste skarphed og derfor endte søndagens kamp i Lyngby med et knebent 1-0 nederlag.

At Lyngby er et dygtigt fodboldhold ved de fleste og det er helt berettiget, at de kongeblå topper rækken.-På hjemmebanen er de rigtig stærke og det er yderst sjældent, at de ikke vinder kampene.

I første halvleg fik de presset os godt over det meste af banen og via hurtig og sikker boldomgang fik vi lov til at løbe mange boldjagende meter.-Specielt på kanterne var hjemmeholdet konstant udfordrende og gennembrudsfarlige og til tider svære at styre.

Kort inde i kampen fik vi ellers en sand drømmestart, da Jens Berthel Askou uhindret og klinisk kunne heade os foran efter et følt oplæg fra Mikkel Cramer.-Desværre vurderede dommertrioen at der var off-side i situationen og derfor blev scoringen underkendt.

Efter 16 minutters spil kom hjemmeholdet foran efter, at Lyngby`s Jesper Christjansen halvkiksede en afslutning fra kanten af feltet.-En snarrådig Jeppe Kjær var kvik og kynisk i det lille felt og kunne let gøre arbejdet færdigt og prikke læderet i kassen til 1-0.

Ovenstående pausestilling kunne der ikke indvendes noget imod, eftersom at hjemmeholdet var bedst uden dog, at vi nogen som helst måde var ude af kampen.

-Vi lavede lidt småjusteringer i pausen og i det meste af 2.halvleg så vi godt ud.-Specielt de sidste 20 minutter øgede vi trykket godt og ret beset kunne vi på den baggrund godt have fortjent en udligning.

-Tættest på udligningen var Frederik Brandhof efter en afslutning fra kanten af feltet og Jens Berthel Askou efter et hovedstød midt foran mål efter hjørnespark.

Desværre sluttede det med et knebent og smalt 1-0 nederlag efter endnu en god indsats af vores unge drenge.

Vi skal hurtigt op på hesten igen og allerede på fredag er vi topklar, når vi hjemme på SPAR NORD ARENA tager imod endnu et stærkt tophold i skikkelse af AC Horsens.

I vores nuværende udgave og med vanlig ydmyghed og hårdt arbejde er det dog sandsynligt, at gæsterne får Deres sag for.

Kampfakta:

Lyngby – Skive IK 1-0 (1-0)

16 min. 1-0 Jeppe Kjær

Startopstilling:

Daniel Krog, Andreas Albech, Jens Berthel Askou, Jakob Andersen, Mikkel Cramer, Mikkel Frankoch, Ayinde Lawal, Jesper Henriksen, Frederik Brandhof, Thiago Pinto Borges, Razak Adebayo.

Indskiftninger;

45 min. Jesper Nielsen ind og Andreas Albech ud

55 min. Mikael Uhre ind og Razak Adebayo ud.

75 min. Emil Zetterquist ind og Thiago Pinto Borges ud.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu