Årets spiller 2014!

Skrevet d. 24-03-2015 09:33:43

Årets spiller 2014!

I forbindelse med årets generalforsamling i Skive IK Elite A/S blev Mikkel "Tank" "Granit" Cramer kåret som Årets spiller 2014.

Alle i- og omkring Skive IK ønsker Mikkel tillykke med den flotte hæder.
Mikkel besidder en fantastisk personlighed og er både på og udenfor banen en positiv rollemodel.
Mikkel brød nærmest igennem lydmuren i Superligaen i 2010 for Randers FC og lignede en spiller på vej imod toppen.
Desværre spolerede alvorlige skader de følgende år og ophold i AB og Horsens blev derfor aldrig nogen stor succes.
I begyndelsen af 2014 kom Mikkel til Skive og siden dag 1. i klubben er det bare gået fremad.-Han har undgået skader, lever top professionelt, træner godt og spiller kampe på et rigtig godt niveau.
I Skive IK er vi mange, som glæder os over at have forlænget med Mikkel og ser frem imod rigtig mange gode oplevelser sammen fremadrettet.
Tillykke til Mikkel Engvang Cramer med titlen som årets spiller 2014!-Det er velfortjent!

MVH
Sports- og talentchef