Årets spiller 2013

Årets spiller 2013 I forbindelse med aftenens ordinære gener...
Skrevet d. 17-03-2014

Årets spiller 2013

I forbindelse med aftenens ordinære generalforsamling i Skive IK Elite A/S blev årets spiller 2013 hædret. Og for andet år i træk tilfaldt hædren forsvarskrumtappen Jesper Nielsen. I begrundelsen for at valget for andet år i træk var faldet på 30-årige Jesper Nielsen sagde sportschef Rasmus Brandhof blandt andet: - Jesper har igen i 2013 været en markant profil på vort bedste mandskab. Han er hurtig, duelstærk og meget forudseende. Derudover er han en super fyr, som er meget vellidt i hele klubben.

Sammen med hæderen fulgte kr. 2.500,00 fra klubbens hovedsponsor Spar Nord A/S. Stort tillykke til Jesper med titlen som årets spiller i SIK 2013.

Selve generalforsamling blev vanen tro afviklet i god ro og orden. Godt 60 deltagere kunne høre den konstituerede formand Peter Boels beretning og efterfølgende godkende et regnskab, der udviste et underskud på godt kr. 438.000,00. Et underskud der var i omegnen af det forventede efter nedrykningen fra NordicBet Ligaen i sommeren 2013. Underskudet til trods var selskabets egenkapital ved regnskabsårets afslutningen vokset med godt kr. 335.000,00 ikke mindst på baggrund af et stort aktiesalg.

Den konstituerede formand Peter Boel er blevet udpeget af Skive IKs bestyrelse som ny formand. På valg til bestyrelsen var næstformand Bo Sundroos og Morten Espersen. Begge var villige til genvalg og fik det. Fra Skive IK er Per Kristensen, Lars Knudsen og Niels Thorsted endvidere udpeget til endnu en periode i bestyrelsen.