Årets spiller 2012

Årets spiller 2012 Traditionen tro blev årets generalforsaml...
Skrevet d. 18-03-2013

Årets spiller 2012

Traditionen tro blev årets generalforsamling i Skive Idræts Klub Elite A/S, der blev afviklet mandag aften, indledt med kåringen af årets spiller.

Hæderen som årets spiller 2012 tilfaldt Jesper Nielsen. I begrundelsen for valget af den 29-årige forsvarskrumtap som årets spiller sagde sportschef Rasmus Brandhof blandt andet: - Jesper har gennem en lang periode spillet godt og stabilt og har af flere omgange kandideret til titlen som årets spiller. Både på og udenfor banen banen udviser han stor overblik og ro. Ydermere har han, trods hans statur, en rigtig god speed, der har reddet SIK adskillige gange. Han har i det forgangne år forbedret sig markant til ikke blot at præstere i kamp, men også til træning, hvor han udviser stor iver for at blive bedre. Dette håber vi fortsætter i 2013.

Sammen med hæderen følger kr. 2.500,00 fra klubbens hovedsponsor SPAR Nord A/S. Stort tillykke til Jesper med titlen som årets spiller i SIK 2012.