8-6-6-0

8-6-6-0 er titlen på en kendt sang af Peter Sommer og samtid...
Skrevet d. 23-08-2013

8-6-6-0

er titlen på en kendt sang af Peter Sommer og samtidig postnummeret for Skanderborg. Og Skanderborg er stedet, hvor vi i morgen på Wannafind Stadion spiiller sæsonens anden udekamp.

FC Skanderborg indledte sæsonen med to nederlag til henholdsvis Ringkøbing og HIK, inden de tirsdag aften hev en smal 1-0 gevinst hjem i lokalopgøret mod Odder. Til lørdagens kamp må cheftræner Claus Madsen se bort fra Jakob Andersen, der måtte forlade træningen mandag med en knæskade. I skrivende stund er det endnu uvis, hvor lang en pause der venter, men i værste fald kan der gå tre uger, inden "Hurup" er tilbage igen.

Som tidligere omtalt har der været visse problemer for Dustin Corea med at komme retur til Europa efter at have deltaget i Gold Cup for El Salvador. Disse er nu løst. Dustin er tilbage i Skive og har trænet med i ugens løb. Og han er også en del af den trup, som Claus Madsen har udtaget til turen til det østjyske. Truppen er som følger:

Daniel Krog, Henrik Kappelborg, Mads Nørby, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Andreas Kiilerich, Nicolai Borregaard, Dustin Corea, Christian Andreasen, Mikkel Jespersen, Kristian Nielsen, Mathias Gertsen, Jesper Thor Larsen, Jesper Henriksen, Nicolas Bøgild, Anders Hostrup, Sebastian Lau, Anders Thomassen


Forfatter: Lars Vernegaard
Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Lørdag den 12. maj 2018
kl. 15:30

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu