Uafgjort imod HB-Køge!

Skrevet d. 25-04-2015 09:39:33

Vi startede kampen fredag aften rigtig godt imod de formstærke og dygtige gæster fra HB-Køge.

Den første halve time var vi både spillemæssigt og chanceskabende et par klasser bedre end gæsterne.

Vi pressede godt på og flere gange var det rigtig tæt på.-Vores gode pres resulterede blandt andet i en del farlige standardsituationer, hvor kun de berømte små marginaler manglede i, at vi fik scoret.

Generelt i foråret har vi været skarpe i vores gode perioder i kampene og ofte scoret, når vi har haft det spillemæssige overtag.-Det lykkedes desværre ikke imod HB-Køge og det sidste kvarter før pausen kom gæsterne bedre med i kampen.

I anden halvleg ramte vi aldrig højt niveau, men til gengæld arbejdede samtlige spillere benhamrende hårdt.

Det blev til enkelte sporadiske forsøg fra begge mandskaber og ved enkelte lejligheder var der dramatik for alle pengene.

Midtvejs i halvlegen slap gæsternes angriber Phillip Zickernagel alene igennem med Daniel Krog.-Heldigvis var ”Krogen” på plads og viste klassen med en fornem redning.-Et par gange yderligere kom gæsterne tæt på efter et par standardsituationer, men vores sikre sidste skanse var veloplagt og forhindrede udeholdet i at score.

Vi følte os ”snydt” for straffespark med 20 minutter tilbage af kampen, da gæsternes Tscimba, som i øvrigt bar rundt på en advarsel tog hånden til hjælp i eget felt.

Mikkel Jespersen blev kort efter frarøvet en friløber imod gæsternes mål, da han ulovligt blev nedlagt af sjællændernes bagerste mand.

Ovenstående situationer faldt desværre ikke ud til vores vores fordel og derfor lignede det en gevaldig mavepuster, da gæsterne efter 83 minutters spil på hovedstød efter en standardsituation scorede til 0-1.

Heldigvis viste samtlige spillere resolut handlekraft og blot 11 sekunder efter bolden var givet op havde Mikkel Jespersen på flot forarbejde fra anfører John Dyring sendt den fortjente udligning i kassen.

Mere blev det ikke til og derfor endte det med pointdeling og endnu et brugbart resultat på SPAR NORD ARENA kom i hus.

Samtlige skal have stor ros for endnu en arbejdsmæssig kraftpræstation og igen fik vi vist, at vores stærke kollektiv er svært uovervindelige for samtlige hold i 1.division.

På baggrund af vores første halvleg var spillerne selvfølgelig skuffede og ret beset skulle vi da også havde afgjort kampen i denne periode.

Efter 2 hjemmekampe i streg imod dygtige modstandere skal vi næste weekend en tur til Sjælland og møde endnu et kompetent og formstærkt hold i skikkelse af Roskilde.

-Endnu et tæt og intenst opgør`er i vente!

Kampfakta:

Skive IK –HB-Køge: 1-1 (0-0)

Målscorer:

83 min. 0-1 Alexander Ludvig

84 min. 1-1 Mikkel Jespersen

Startopstilling:

Daniel Krog, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Jens Berthel Askou, Mikkel Cramer, John Dyring, Jeff Mensah, Michael Byskov, Jesper Henriksen, Mikkel Jespersen, Danilo Arrieta.

Indskiftninger:

73 min. Kristian Nielsen ind og Danilo Arrieta ud.

84 min. Frederik Brandhof ind og John Dyring ud.

87 min. Emil Zetterquist ind og Michael Byskov ud.

Tilskuere: 741

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu