Altid underholdende imod Lyngby

Skrevet d. 05-04-2015 08:57:35

Der bliver altid scoret mange mål og underholdningen plejer at være tip-top, når vi spiller kampe imod de kongeblå fra Lyngby.

I efteråret spillede vi to tætte kampe i Lyngby og i begge opgør`var topholdet marginalt skarpere og vandt med henholdsvis 5-4 og 2-1.

Lyngby er ligesom os selv et godt spillende fodboldhold, hvor de tekniske færdigheder hos spillerne er et vigtigt element.-Ligesom os vil de gerne frem over stepperne og via offensivt fodbold producere mange målchancer.

Ovenstående in mente er i virkeligheden nok også hovedårsagen til, at de indbyrdes kampe plejer at være seværdige og guf for tilskuerne.

Lyngby er resultatmæssigt kommet skidt i gang med foråret og har samlet sig 2 nederlag samt 2 uafgjorte efter 4 tætte fodboldkampe.

Hidtil i foråret har vi selv spillet 4 intense kampe, hvor de små marginaler heller ikke udpræget har været på vores side; 3 uafgjorte samt et knebent nederlag i Vejle er konklusionen indtil videre.

-Spillerne arbejder benhårdt hver eneste dag på træningsbanen for at blive skarpere og konkurrencen om startpladserne er intens som aldrig før.

Samtlige gule går ydmyge ind til kampen imod topholdet og har sund respekt for Lyngby, men ved også at modstanderne skal være rigtig, rigtig gode for at slå os på SPAR NORD ARENA.

Andreas Albech, Mathias Pedersen, Mathias Rosenørn samt Nicolas Bøgild er stadig skadede, men fraset dem har trænerteamet frit valg på alle hylder og efter søndagens optaktstræning udtages det endelige mandskab.

Vi håber at rigtig mange Skibonitter kigger forbi SPAR NORD ARENA 2.Påskedag (mandag) kl. 15.00 og hjælper med til, at vores fantastiske hjemmebane forbliver uindtageligt.

MVH

Sports- og talentchef

Jesper Larsen

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu