3 point til kollektivet

3 point til kollektivet: Efter en sand pragtpræstation i Ros...
Skrevet d. 02-08-2014

3 point til kollektivet:

Efter en sand pragtpræstation i Roskilde fredag aften lykkedes det fortjent for vores unge mandskab at vinde en tæt, medrivende og intens kamp med 3-2.

Fra start til slut blev det drama for alle pengene og begge mandskaber bidrog på bedste vis til, at tilskuerne fik fuld valuta for pengene.

Samtlige gule skal roses for en gennemført indsats: Michaelsen og Henriksen havde skrevet den taktiske geniale drejebog på hvordan Roskilde skulle besejres. -Spillerne gjorde Deres ved at udføre taktikken til punkt og prikke.

Ovenstående var årsagen til den gennemførte præstation og grundlagde en både flot og fortjent sejr.

I første halvleg stod begge mandskaber kompakt og gjorde det svært at komme frem til store målchancer.-Vores føringsmål kom efter 18 minutters spil og var en sand genialitet.

Efter en fiks frisparkskombination stod Jesper Henriksen helt fri i feltet og kunne med en god gammeldags tåhyler fortjent gøre det til pausestillingen 1-0.

Fortjent var det, fordi vi både spillemæssigt og chancemæssigt var et hak bedre end Roskilde.

Efter lidt småjusteringer i pausen forsatte vi de gode takter.-Der var blot spillet få minutter før Mikkel Jespersen var helt alene igennem og med en smule mere skarphed kunne have øget føringen.

Efter 63 minutter blev Jespersen igen spillet alene med Roskilde-målmanden, men blev helt fejlagtigt dømt off-side.-Udefra set var det var en kæmpe fejl fra en ellers fin dommertrio. -Ondt blev kun værre, da bolden under et minut senere strøg i netmaskerne i vores ende efter et korrekt dømt straffespark til hjemmeholdet.

Udligningen gav naturligvis et kæmpe boost til hjemmeholdet og kampen var pludselig vidt åben igen.

At vores anfører har divisionens måske bedste venstreben ved de fleste Skibonitter. -Dette blev i det 67 minut kynisk illustreret, da John Dyring på frispark hamrede bolden helt op i målhjørnet fra 30 meters afstand......!

Efterfølgende bølgede spillet stadig frem og tilbage og de dygtige Roskilde-spillere blev ved med at tro på tingene.

2 minutter før tid viste hjemmeholdets Emil Nielsen, hvorfor mægtige Rosenborg har haft læderet oppe for at hente ham til Norge til vinter.-Den eminente hurtigløber fik en bold i dybden og uden betænkningstid afsluttede han fra spids vinkel knastørt ind bag en sagesløs Daniel Krogh.

En 2-2 udligning, så kort før tid ville slå de fleste mandskaber ud af kurs.-Men istedet for at resignere og gå i panik steppede samtlige gule op og viste at der er stor tyngde og volume i underbukserne.

Belønningen kom i 2 minutters overtid, da nytilkomne Anders Vestergaard steg til vejrs i Roskilde-feltet og på flotteste vis headede Jesper Henriksens præcise indlæg i kassen.

Slutfløjtet kom kort efter og dermed kunne vi tilføre 3 point til tabellen og konkludere at vi i vores nuværende udgave ligner et rigtig stærkt og spændende kollektiv.

Kampfakta:

Roskilde - Skive IK 2-3 (0-1)

Målscorere:

18 min. 0-1 Jesper Henriksen

64 min. 1-1 Nikolaj Mikkelsen

67 min. 1-2 John Dyring

89 min. 2-2 Emil Nielsen

92 min. 2-3 Anders Vestergaard

Startopstilling:

Daniel Krogh, Andreas Albech, Jesper Nielsen, Mads Eriksen, Mikkel Cramer, John Dyring, Ayinde Lawal, Mikkel Jespersen, Jesper Henriksen, Kristian Nielsen, Nicolas Bøgild.

Indskiftninger:

65 min. Anders Vestergaard ind og Nicolas Bøgild ud.

65 min. Jacob Andersen ind og Andreas Albech ud.

89 min. Victor Nielsen ind og Ayinde Lawal ud.

Tilskuere: 1353.


Forfatter: Sportschefen
Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu