2 gange Mikkel bag sejr i Horsens

2 gange Mikkel bag sejr i Horsens Den første af tre testkamp...
Skrevet d. 11-07-2014

2 gange Mikkel bag sejr i Horsens

Den første af tre testkampe blev afviklet torsdag eftermiddag i stegende varme på en fin bane ved CASA Arena i Horsens. Denne første test var på alle måder meget opløftende og mod et stærkt AC Horsens-mandskab blev SIKerne udfordret optimalt fra start til slut. Vi var afsted med et ungt og på mange områder uprøvet mandskab, men samtlige prøvespillere, ungdomsspillere og etablerede ydede en god indsats i Horsens.

Kampen begyndte jævnbyrdigt uden de store målchancer. Midtvejs i første halvleg blev Nicolas Bøgild spillet dybt i højre-siden og uden lang betænkningstid sendte han et præcist indlæg imod bagerste område i Horsens-feltet. Altid snarrådige Mikkel Jespersen søgte indlægget, og da han efterfølgende elegant og kynisk flugtede bolden ind i det lange hjørne, var 1-0-pauseføringen en kendsgerning.
Der var i de første femogfyrre minutter opspilsfejl og misforståelser indimellem. Men udover det flotte mål var det positivt, at hele holdet generelt viste en god forståelse for cheftræner Jacob Michaelsens ideer og kampoplæg.
Efter pausen foretog vi enkelte taktiske justeringer samt en del udskiftninger, men uden at det på nogen måde gjorde spillet og det positive helhedsindtryk fra kampen anderledes. Vi lignede hele vejen igennem en sammentømret enhed, som spillede solidt fodbold og på mange parametre matchede et dygtigt AC Horsens-mandskab.
2-0 scoringen faldt midt i anden halvleg efter hjørnespark, hvor anfører John Dyring smadrede et skarpt indlæg midt ind i AC Horsens-feltet. Bomstærke Mikkel Cramer stod klar og kunne let gøre det slutresultatet 2-0.
Nuvel var det en træningstest og javist er der plads til mange forbedringer, men konklusionen fra kampen tyder på, at vi er på rette vej og der er bestemt grund til at rette fokus imod de mange positive tendenser. Fra kampen var det i øvrigt værd at bemærke, at de unge prøvespillere Anders Junge, Kasper Kempel, Viktor Nielsen samt Anders Vestergaard faldt fint ind i spillet og viste god forståelse for spilkonceptet.
De nye signings Andreas Albech og Ayinde Lawal viste begge, hvorfor de er hentet til klubben. Den lokale og blot 17 årige Andreas Toft viste en solid præstation på målmandspositionen, da han afløste en ligeledes fejlfri Daniel Krogh med omkring tyve minutter igen. De to unge Skive-drenge Mark Lindhard og Frederik Thomsen fik ligeledes spilletid og løste også opgaven fint.
Samtlige spillere arbejdede benhårdt og bidrog til, at vi sammen fremstod som et stærkt kollektiv.

Kampfakta:

AC Horsens - Skive IK 0-2 (0-1)

Målscorere:

25. min. 0-1 Mikkel Jespersen

70. min. 0-2 Mikkel Cramer

Startopstilling:

Daniel Krog, Andreas Albech, Jakob Andersen, Mads Eriksen, Mikkel Cramer, Ayinde Lawal, John Dyring, Kristian Nielsen, Mikkel Jespersen, Nicolas Bøgild, Anders Junge

Udskiftninger:

46. min. Viktor Nielsen afløser Andreas Albech