Sportschefens farvel:

Skrevet d. 05-07-2017 23:38:38

Jeg har haft en fantastisk tid i Skive:

- Jeg er dybt taknemmelig over de 19 år jeg har haft i Skive og jeg havde gerne fortsat mange år endnu, hvis jeg ikke havde fået et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til.

Sådan lyder det fra sportschef Jesper Larsen, der fra 1. August starter i en lignende stilling hos NordicBet-kollegerne i Viborg FF.

- Jeg har altid været ovenud glad for at møde på arbejde hver eneste dag, hvor jeg har mødt så mange dejlige og positive mennesker, som har gjort det til en fornøjelse at arbejde i SIK.

Samtlige nuværende og tidligere kollegaer har altid gjort det dejligt at komme på arbejde.

- Det var været de mange unge mennesker i klubben, men også de fantastiske frivillige, der gør et kæmpe stort arbejde for at klubben kan fungere.

- I SIK er der så stærke værdier og fundament, at klubben fortsat vil bestå og udvikle sig, også uden min hjælp, smiler Jesper Larsen.

- SIK er en klub i udvikling, og et godt råd er, at klubben skal holde fast i de stærke værdier, der er skabt gennem årene, og som lige for øjeblikket har medført, at man har det mest talentfulde hold nogensinde.-SIK har kæmpe opbakning i hele Skive og omegn og sponsorer og andre samarbejdspartnerne er loyale og trofaste.

- Jeg har aldrig set så meget talent i Truppen som netop nu. Ikke blot har man fastholdt hele den centrale del af truppen fra sidste sæson, men har også forstærket holdet på flere punkter.

Jesper Larsen understreger flere gange i samtalen, at han ikke stopper i Skive IK af utilfredshed, tværtimod.

- Jeg har været så utrolig glad for min tid i Skive. Klubben har nogle sublime fans - godt nok er der ikke så mange i- og omkring fanklubben, men de er fantastiske og dybt engageret i klubbens ve og vel. Jeg har også haft et fantastisk samarbejde med bestyrelsesmedlemmerne igennem årene - ingen nævnt - ingen glemt. De har gjort det nemt for mig at passe mit job som sportschef med de midler jeg har haft til rådighed, siger Jesper Larsen, der gerne vil benytte lejligheden til at sende en kæmpe stor tak til alle de mennesker, han har haft berøring med gennem snart 20 år i Skive Idræts Klub.

Jesper Larsen fortæller at han fortalte spillerne i truppen om sin afsked i forbindelse med træningskampen tirsdag i Kjellerup.

- Nogle var selvfølgelig lidt chokerede - Jeg har jo lavet aftaler/kontrakter med alle i truppen. Men jeg tror og håber at spillerne har forståelse for, at jeg har fået et tilbud, som jeg ikke kunne sig nej til.

Jesper Larsen fortæller, at han meget gerne vil fortsætte med de stærke værdier, han har mødt i Skive, når han tiltræder i sin nye stilling i Viborg FF.

- Det en klub har brug for er sultne spillere, der er parat til at knokle røven ud af bukserne, både til træning og i kamp, siger Jesper Larsen. Det er ikke nok, at CV’et er i orden, hvis man ikke kan eller vil yde det optimale i enhver situation.

- Jeg vil komme til at savne SIK og jeg tager rigtig mange gode minder med herfra, siger Jesper Larsen, der endnu engang takker alle, der gennem årene har hjulpet med at gøre hans job i klubben til en fornøjelse.

Søndag den 6. august 2017