Lige affære imod Hobro IK!

Skrevet d. 28-06-2017 21:35:10

Tirsdag eftermiddag afviklede vi sommerens anden testkamp. -Det blev tæt og intenst fra start til slut imod Superligaholdet fra Hobro IK.

Generelt var det endnu en god testkamp for vores unge mandskab. -Vi var uden anfører John Dyring, Anders Hagelskjær, Ayinde Lawal, Oliver I Pedersen, Mathias Pedersen, Frederik Brandhof, Magnus Jensen samt de langtidsskadede Emil Zetterquist og Mathias Bersang.

Ovenstående betød, at vi igen stillede med et ungt og urutineret mandskab, men igen kæmpe ros til samtlige for at yde en flot indsats. -Cheftræner Kim Kristensen havde flere fokuspunkter inden kampen og generelt var glad og stolt over spillernes ageren kampen igennem.

”Fysisk og konditionelt er vi på rette vej”. –”I dag spiller vi helt lige op med et fysisk stærkt Superliga-hold”.

-”At vi taber 0-1 går jeg ikke så meget op i”-”Jeg hæfter med ved at spillerne gør det de er gode til” –”De løber mange meter, tør spille bold og forærer næsten ingen chancer væk” –”Vi har fysiske overskud og presser rigtig godt på i den sidste del af kampen”-”Generelt er jeg super tilfreds og reelt er eneste minus at vi producerer for få målchancer”

Næste testkamp er allerede på tirsdag kl 14.00, når vi på det nye Silkeborg Stadion skal op imod endnu et Superligahold Silkeborg IF.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Lørdag den 12. maj 2018
kl. 15:30

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu