1.Divisions bedste venstreben bliver i Skive IK.

Skrevet d. 06-06-2017 10:17:03

Vores anfører John Dyring har nemlig sat signatur på en kontraktforlængelse som binder ham til Skive IK frem til 31/12-2017.

Dyring er en vaskeægte kulturbærer i SIK og selvom han efterhånden er blevet en ældre herre, så er der ingen tvivl om, at han "still is going strong".-Både på og udenfor banen er han en leder og hans fodboldmæssige niveau er ikke til debat, når han er fit for fight.-"Tyring" som han kaldes blandt fans har et venstreben af en anden verden og som ikke matches af andre spillere i 1.division.

Dyring siger om kontraktforlængelsen; ”SIK er min klub og Skive er min hjemby”. –”Selvom dåbsattesten snart siger 34 føler jeg mig fit og i god form” .-”Jeg er stolt over at repræsentere SIK og de mange fantastiske mennesker i- og omkring klubben”. –”Man fornemmer vi har god opbakning i erhvervslivet og opbakningen fra sponsorer, tilskuere og fans er alt afgørende”. –”Fremtiden ser rigtig spændende ud for SIK, aldrig har der været så meget talent i førsteholdstruppen og jeg glæder mig over, at jeg efter ferien også er med ombord”.

Tillykke til John med forlængelsen.-Vi glæder os rigtig meget til at forsætte samarbejdet.

Torsdag den 24. august 2017