Arne forsætter i efteråret!

Skrevet d. 04-06-2017 12:18:15

I vinterens indgik vi en aftale med A-licens træneren Arne Borum, så at han på konsulentbasis skulle hjælpe til omkring vores unge 1.divisions-trup. -Arne har i foråret haft ansvaret for videooptakt og deltaget ved ”dagen-før-kamp-træning”, ligesom han til kampene har bidraget med taktiske input fra tribunen. -Vi har været rigtig glade for samarbejdet og har tydeligt mærket Arne`s alsidige kompetencer og store fodboldfaglighed.

Ovenstående in mente er det derfor en fornøjelse, at kunne oplyse, at vi har indgået en aftale med Arne til den kommende efterårssæson. -Arne kommer i efteråret endnu tættere på truppen, da han udover 1.div.kampene, ”dagen-før-kamp-træning” fremadrettet også kommer at assistere på træningsbanen onsdag eftermiddag til det sene træningspas, hvor der primært er fokus på individuel træning.

Vi er rigtig glade for at kunne involvere Arne mere i løbet af ugen og ingen tvivl om, at vores mange unge talenter kommer til, at nyde godt af Arne`s store professionalisme og engagement.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu