Ærgerligt nederlag i topkampen!

Skrevet d. 08-05-2017 10:24:23

Efter en tæt og intens affære blev det desværre til et 0-1 nederlag imod naboerne fra Hobro søndag eftermiddag på SPAR NORD ARENA.

1.halvleg var spillemæssigt jævnbyrdig og både Hobro og os selv kom frem til et par fine scoringschancer inden pauseteen. -Gæsternes bedste tilbud kom i indledningen efter en dødbold, hvor to-meter manden og dødboldsspecialisten Amankwah med et flot hovedstød testede overliggeren.

-Vores egen bedste chance kom efter et mønsterangreb, hvor en velspillende John Dyring spillede Andreas Kock fri i dybden i højresiden. -På det efterfølgende indlæg var Oliver I Pedersen blot de berømte millimeter fra at kunne dirigere tværpasningen i mål.

Anden halvleg blev på de fleste parametre mere på Hobro`s præmisser og generelt manglede vi det sidste for rigtigt, at kunne true topholdets dygtige defensiv.

Afgørelsen faldt 20 minutter før tid, da gæsternes venstreback Bjørn koplin fra 16 meter på flotteste vis headede bolden i mål til 0-1.

Kampen ud forsøgte vores unge mandskab, at etablere et pres for at skabe udligningen, men grundet manglende kvalitet og naturligvis respekt til Hobro`s defensiv kom vi aldrig for alvor tæt på.

Derfor endte det hele med et ærgerligt 0-1 nederlag på en dag, hvor vi kæmpede bravt, men lige manglede den sidste kvalitet for at skabe overraskelsen.

Værd at bemærke var det, at hele 2.448 tilskuere havde fundet vej til SPAR NORD ARENA denne flotte søndag. -Tak til samtlige tilskuere som skabte en unik og fabelagtig stemning på lægterne. -Desuden tak til samtlige af vores uundværlige frivillige som udenfor banen hele dagen ydede en jætteindsats. -Det var en festdag for hele Skive og omegn og både på og udenfor banen var arrangementet en topkamp værdig. -Desværre endte det med et smalt nederlag og ligeledes kigger vi også indad med hensyn til servicen af så mange tilskuere. -Både på og udenfor banen gjorde alle Deres bedste, men der er plads til forbedringer og vi skal både på og udenfor banen lære af sådan en topkamp.

Vi skal hurtigt op på hesten igen og allerede torsdag skal vores unge drenge i ilden igen, når vi drager til Hjørring for at møde en anden direkte konkurrent i skikkelse af Vendsyssel FF.

Kampfakta:

Skive IK – Hobro IK 0-1 (0-0)

70 min. 0-1 Bjørn Koplin

Startopstilling:

Emil kobberup, Anders Hagelskjær, Christoffer Østergaard, Rasmus Lauritsen, Emil Søgaard, Ayinde Lawal, John Dyring, Oliver I P, Frederik Brandhof, Mathias Pedersen, Andreas Kock.

Indskiftninger:

69 min. Jesper Henriksen ind og Oliver I P ud.

78 min. Jeppe Mogensen ind og Andreas Kock ud.

82 min. Jakup Thomsen ind og Ayinde Lawal ud.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu