Uafgjort i Helsingør!

Skrevet d. 30-04-2017 23:12:45

Efter endnu en pragtpræsentation af vores unge drenge blev det igen til point i 1.division.

-På en rigtig svær udebane imod et rigtig stærkt Helsingør-mandskab, som senest sidste weekend havde rundbarberet selveste Hobro med 3-0 leverede Young boys en sublim præstation fra start til slut.

1.halvleg var spillemæssigt en lige affære, hvor begge hold på en god bane forgæves forsøgte, at etablere et spillemæssigt overtag. -Begge mandskaber var farligst på omstillinger og både Helsingør og os selv tilspillede sig et par lige ved og næsten chancer.

I 2.halvleg var Helsingør mest på bolden imens vi selv lukrerede på farlige på omstillinger og enkelte standardsituationer. -Det var en tæt affære helt til slut og fornøjeligt var det, at begge mandskaber jagtede de 3 point helt til slutfløjt. -I slutfasen tilspillede vi os kampens to største scoringsmuligheder, da først Frederik Brandhof i det lille målfelt var et halvt skonummer fra, at kunne prikke Jesper Henriksen fremragende tværaflevering i mål. -Og kort før tid var det endnu tættere på, da Helsingør-keeperen og forsvarskæmpen Rasmus Minor misforstod hinanden. -En snarrådig Oliver I P opfangede misforståelsen og kom alene igennem . - Desværre for Oliver blev han presset i skudafviklingen og i stedet for at sende bolden i det tomme mål, ramte afslutningen i stedet indersiden af stolpen og røg på tværs af det tomme mål.

Pyha for en afslutning på kampen efter en intens match, hvor begge hold søgte de 3 streger, men ret beset kunne konstatere, at pointdeling overordnet set var et fair udfald.

Ingen nævnt, ingen glemt, men kæmpe ros til samtlige unge drenge, som igen ydede og kæmpede en jætteindsats. -Vi var oppe imod en rigtig kompetent modstander, som uden tvivl ligesom os selv kan blive et ubehageligt bekendtskab for alle modstandere de resterende 5. spillerunder.

Der har været sagt og skrevet meget om vores unge drenge og hvert et kompliment er mere end velfortjent. -Skive IK Young boys ligger med blot 5 spillerunder tilbage på andenpladsen i 1.division. - ”Det er vildt, fabelagtigt, surrealistisk, fantastisk og et eventyr uden sammenligning”. -Næste opgave er søndag kl. 13.45, når vi hjemme på fort SPAR NORD ARENA tager imod naboerne og de kæmpe oprykningsfavoritter fra Hobro IK.

Hidtil har vi i sæsonen spillet 13 hjemmekampe på SPAR NORD ARENA, hvilket har resulteret i mageløse 11 sejre!!!!.......Jeg siger det bare!!!!!!!!!!!!!!!

Selvom vi igen, igen bliver kæmpe underdogs imod stærke Hobro IK, så kommer vores unge mandskab helt sikkert til at give den maks gas for endnu et godt og brugbart resultat. -Det bliver på papiret David imod Goliath; Vores unge drenge med mælketænder imod granvoksne mænd, men lur` mig om ikke naboerne fra Mariager alligevel kommer på hårdt arbejde.

Kom så Skive og omegn. -Det er nu vi skal stå sammen, så mød op og bak op drengene op på SPAR NORD ARENA søndag, det har de ærlig talt fortjent!!!!!

Kampfakta:

FC Helsingør – Skive Ik 0-0

Startopstilling:

Emil Kobberup, Emil Søgaard, Rasmus Lauritsen, Christoffer Østergaard, Anders Hagelskjær, John Dyring, Mikkel Frankoch, Mathias Pedersen, Oliver I Pedersen, Frederik Brandhof, Andreas Kock.

Indskiftninger:

74 min. Jeppe Mogensen ind og Andreas Kock ud.

82 min. Jesper Henriksen ind og Oliver I Pedersen ud.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

Spar Nord Arena
   Fredag den 20. april 2018
kl. 18:00

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu