SIK I HOVEDROLLE PÅ TV-EFTERMIDDAG

Skrevet d. 12-04-2017 11:05:15

De unge knægte på SIK’s sensationshold i NordicBet-ligaen kommer til at spille en hovedrolle, når TV3 Sport på torsdag - Skærtorsdag - sætter fokus på den næstbedste række i dansk fodbold og sender en hel eftermiddag fra NordicBet-ligaen.

I knap seks timer fra kl. 13.30 til kl. 18.15 drejer det sig udelukkende om NordicBet-ligaen eller 1. Division, som rækken hedder i folkemunde. Med direkte transmission fra Skive IK’s opgør på udebane på Monjasa Park

mod Fredericia, vil mere end halvdelen af sendetiden være med Skive-spillerne i fokus.

TV3 Sport indleder NordicBet-eftermiddagen med et kvarters optakt fra kl. 13.30 og med kampstart af opgøret mellem Fremad Amager og Vendsyssel i Sundby Idrætspark fra kl. 13.45. Kampen på Amager får Søren Frederiksen og Peter Kjær som kommentatorer.

Når opgøret i Sundby er færdig vil der være et kvarters matchcenter fra studiet, inden der kl. 15.55 stilles om til direkte transmission fra Monjasa Park af det utroligt spændende opgør mellem Fredericia og Skive. Til dette opgør er det David Kroner og den tidligere Superliga-træner Poul Hansen, der skal sidde bag mikrofonerne.

Samtidig med Fredericia-Skive spilles der yderligere fire kampe i ligaen, og der vil undervejs blive bragt superkorte indslag, når og/eller hvis, der scores i disse kampe.

Den lange tv-eftermiddag fra NordicBet-ligaen bliver rundet af med et kvarters analyse af eftermiddagens kampe.

Har du ikke mulighed for at se TV3 Sport har du muligheden for at købe et daypass til Viasat for 159 kroner. Passet gælder i 24 timer fra købstidspunktet og kan købet på www.viaplay.dk/daypass.

En anden rigtig god mulighed er at tage på en lille påskeudflugt til Fredericia og på Monjasa Park vise vore drenge, at vi står 100 procent bag dem i jagten på en plads i Superligaen!!!

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu