Vigtig sejr på Falster!

Skrevet d. 20-03-2017 13:18:38

Kampen søndag eftermiddag i Nykøbing Falster blev intens fra start til slut.

Der var på forhånd lagt op til en kamp imellem to teknisk stærke mandskaber, som normalvis er gode på bolden og ynder at spille på omstillinger.

Spillemæssigt ramte vores unge mandskab ikke dagen og vi må erkende, at et kompetent Nykøbing-mandskab i åbent spil var bedre end os.

Heldigvis drejer fodboldkampe sig om langt mere og evnen til at være skarpe og score mål havde vi ikke glemt og derfor trak vi i sidste ende det længste strå med en kneben 2-3 sejr.

Jeppe Mogensen havde sidste fod på 1-1 udligningen. -Anfører John Dyrings frisparksperle skabte balance til 2-2. -Og 2-3 scoringen dybt inde i overtiden stod Søgaard, Alexander Baun og Andreas Kock med hjælp fra en uheldig Falster-forsvarer bag.

Hatten af for vores unge drenge som endnu en gang tog fusen på DK`s fodboldeksperter. -Igen, igen var de klare underdogs og igen igen blev en rigtig stærk og kompetent modstander nedkæmpet.

Fokus er allerede nu rettet ind imod endnu en svær kamp på søndag, når stærke Næstved BK kommer på besøg på SPAR NORD ARENA.

Håber at rigtig mange og flere Skibonitter snart overgiver sig og møder op og bakker vores unge mandskab op, det har de ærlig talt fortjent.

Kampfakta:

Nykøbing Falster – Skive Ik 2-3 (2-2)

20 min. 1-0 Nicolai jessen

29 min. 1-1 Jeppe Mogensen

38 min. 2-1 Linus Olsson

42 min. 2-2 Jeppe Mogensen

92 min. 2-3 Selvmål

Startopstilling;

Emil kobberup, Frederik Brandhof, Christoffer Østergaard, Rasmus Lauritsen, Emil Søgaard, Ayinde Lawal, John Dyring, Mathias Bersang, Oliver I P, Mathias Pedersen, Jeppe Mogensen.

Indskiftninger;

58 min. Andreas Kock ind og Mathias Pedersen ud.

67 min. Mikkel Frankoch ind og Ayinde Lawal ud.

82 min. Alaxnder Baun ind og Jeppe Mogensen ud.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu