Fra Tjørring til Skive IK!

Skrevet d. 01-02-2017 12:13:40

Efter en vellykket prøvetræning er vi blevet enige om en aftale med 21 årige Alexander Løntoft Baun for foråret.

Alexander har været med hele opstarten og offensivspilleren har allerede vist nogle rigtig spændende færdigheder som berettiger ham til at være en del af vores stærke 1.divisionstrup.

Sagt med stor respekt for Tjørring IF, så er der enorm forskel på jyllandsseriefodbold i Herning-forstadsklubben og 1.division i Skive IK. -Alligevel har vi allerede nu kunnet konstatere at Alexander har nogle spidskompetencer som også kan være spændende at arbejde videre med på 1.divisions-niveau.

Alexander har meget han skal lære, men med hans ydmyge indstilling og professionelle tilgang til fodbold, så tror vi på at vores fantastiske træningsmiljø kan hjælpe ham i den rigtige retning.

Alexander begyndte først at spille klubfodbold som 9 årig i den lille klub KLG ved Lind. -Efterfølgende har han spillet i Herning Fremad, Horsens og efterfølgende som senior i Skanderborg og altså senest i Tjørring.

Alexander bor i Herning med kæresten Pernille og til daglig arbejder han som lærervikar.

Alexander glæder sig til foråret i Skive IK og siger om skiftet: ”Skive IK har ung, ekstrem talentfuld og harmonisk trup”. –”Klubben har et fantastisk trænings- og udviklingsmiljø som tiltaler mig meget”. ”Jeg er ydmyg overfor den forestående opgave og glæder mig bare til at komme rigtigt i gang”. ”Jeg er en udfordrende og risikovillig spiller som har hurtige fødder og gerne vil fremad”.

Velkommen i den gule trøje til Alexander. -Vi glæder os rigtig meget til det kommende samarbejde.