Ung FCM Duo på lån til Skive IK!

Skrevet d. 31-01-2017 19:25:33

I Skive IK har vi altid haft et godt øje til FCM`s unge og talentfulde spillere. -Ulvene har landets bedste og førende fodboldakademi og uddanner hvert eneste år rigtig mange dygtige og talentfulde fodboldspillere.

En stor del af Midtjydernes Superligatrup udgøres af unge talenter som har været igennem akademiet og i Skive IK har vi også selv igennem årene nydt godt af talenter som har været igennem DK`s bedste elite fodbolduddannelse.

I Skive IK har vi 1.divisions yngste spillertrup og det ligger i vores DNA, at arbejde med unge talentfulde spillere som er på et tidligt stadie i Deres senior fodboldkarriere.

Ovenstående in mente er det derfor en fornøjelse at kunne oplyse, at vi i foråret har indgået en aftale med FCM om udlån af 2 unge talenter fra Midtjydernes Akademi.

Forsvarsspilleren Anders Hagelskjær og angriberen Jakup Thomsen er navnene på de talenter som i foråret skal tage konkurrencen op med de øvrige spillere i vores stærke og unge 1.divisionstrup.

-Både Anders og Jakup er fra FCM´s stærke årgang 97`og vant til hård konkurrence i ulvenes ungdomsafdeling samt på reserveholdet. -Med skiftet til Skive IK får de nu mulighed for at prøve sig af på 1.divisions-seniorniveau og ingen tvivl om, at de fra dag et`kommer, at trives i det gode træningsmiljø og den hårde konkurrence i Skive IK.

Både Anders og Jakup er begge ydmyge omkring de nye udfordringer i SIK og glæder sig til at prøve sig af på seniorniveau i en 1.divisionstrup.

Vi glæder os rigtig meget til det kommende samarbejde og herfra skal lyde et kæmpe velkommen til Anders og Jakup.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu