Sejr i den anden testkamp!

Skrevet d. 29-01-2017 01:26:15

Cheftræner Kim Kristensen havde på forhånd adviseret, at de første to testkampe imod henholdsvis VFF og Holstebro BK skulle bruges til, at alle skadesfri spillere fra truppen skulle have minimum 45 minutters spilletid i hver kamp. -Ligeledes skulle det i begge kampe afprøves med opstillingen 3-5-2. - Som sagt så gjort og i begge kampe har alle kampklare spillere fået værdifulde meter i benene og muligheden for at vise sig frem.

Generelt har indrykket fra kampene været fint og hidtil ser truppen fysisk ud til at være på det niveau man kan forvente på nuværende tidspunkt i en hård opstartsperiode.

Lørdagens opgør` i Egeris imod et fint spillende Holstebro mandskab blev vundet med 1-0 på et flot frisparksmål fra spilleren med den kælne sparketeknik Mathias Bersang.

Alle kampklare spillere fik luft i lungerne, slap derfra uden skader og kom endnu et skridt nærmere sæsonåbningen i Vejle d. 5. Marts.

Forude venter stadig mange hårde og intense træningspas og allerede på torsdag kl. 14.30 spiller vi igen kamp, når vi skal en tur til Ikast og møde forrige års suveræne Danske mestre fra FCM.

Forventningen er, at flere af spillerne med småskavanker nærmer sig kampklar og dermed byder ind på spilletid til de resterende 4 træningskampe.

Fokus er stadig på det fysiske aspekt og som Kim Kristensen udtrykker sig; ”Der bliver arbejde hårdt og godt og det tegner rigtig spændende med henblik på foråret”.

Transfervinduet lukker til midnat tirsdag d. 31 januar og derfor skal vi ligesom de øvrige danske klubber bruge de kommende dage til at få truppen endeligt på plads.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu