Nederlag i første test!

Skrevet d. 25-01-2017 19:48:18

Selvom vi grundet småskavanker var afsted uden flere spillere fra truppen til årets første træningskamp imod superliganaboerne fra Viborg FF var der flere positive ting vi kunne tage med videre efter kampen.

Vi var oppe imod en rigtig dygtig og stærk modstander, men samtlige af vores unge drenge gav sig fuldt ud, fik værdifulde meter i benene og blev mange erfaringer rigere.

Første halvleg endte uden scoringer og selvom VFF var mest på bolden og skabte de bedste chancer stod vi godt på banen og viste i sekvenser hurtige omstillinger som blot manglede den sidste kvalitet.

I pausen skiftede vi 9 mand ud og med vinden i ryggen pressede hjemmeholdet os længere tilbage på banen.

VFF`s første mål faldt efter 51 minutters spil ved Serge Deble som let kunne trille bolden i mål efter en brøler fra en ellers velspillende Daniel Krog.

Sidst i kampen blev det fortjent til 2 og 3-0 ved VFF`s nye signinger Mensah og Vatsadze.

Generelt var det alligevel en rigtig godkendt første test og cheftræner Kim Kristensen som inden kampen primært havde fokus på det fysiske var ok tilfreds; ”Ingen skader og flere fine præstationer” -”Alle medbragte spillere fik minimum 45 minutters spilletid og dermed vist sig frem imod en rigtig kompetent modstander”. -”Jeg så, at vi i første halvleg var rigtig gode til at kommunikere og hjælpe hinanden”.-”Specielt Rasmus Lauritsen tog ansvar og guidede de mange nye og unge spillere”. -”Vi har som ventet stadig mange ting vi skal arbejde med, men både fysisk og konditionelt er vi hvor vi skal være på nuværende tidspunkt i opstarten”. –”Vi glæder os allerede til lørdag hvor vi hjemme kl. 13.00 skal op imod Holstebro BK i årets anden træningskamp”.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu