Testkamp imod Viborg FF!

Skrevet d. 24-01-2017 20:12:07

Onsdag kl. 13.00 spiller vi årets første træningskamp, når vi gæster naboerne i Domkirkebyen Viborg på Deres flotte kunstgræsbane på kirkebækvej 94, 8800 Viborg.

Vores trup er kommet godt fra land i 2017 og siden vi havde første træningspas d.10 januar er der blevet arbejdet benhårdt på træningsbanen. -Vores unge mandskab har henover vinteren lagt på og det tegner rigtig spændende for foråret.

-I forhold til efterårets trup er kun Mads Eriksen( nu FC Fredericia) væk. -Desværre er mange af vores spillere for nuværende ikke klar til kamp grundet mindre skavanker. -Ovenstående betyder, at vi onsdag imod Viborg FF kommer at undvære blandt andre Mathias Pedersen, Simon Sterring, Emil Søgaard, Christoffer Østergaard, Magnus Jensen, Emil Kobberup, Mikkel Mortensen samt Jeppe Mogensen.

Den resterende del af truppen er udtaget til kampen og vil få minimum en halvleg hver.- Derudover kommer der flere prøvespillere i aktion.

Vi kommer med et rigtig ungt og uprøvet mandskab. -Nogle spillere er på papiret end ikke seniorer endnu og ligeledes vil det være med input fra Jyllandsserietruppen.

Vi glæder os rigtig meget til at møde et dygtigt Superligamandskab og selvom det blot er en testkamp kommer de grønne fuldtidsproffer med garanti til at slide for føden.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu