Fantastisk afslutning på sublimt efterår!

Skrevet d. 02-12-2016 13:00:57

Som vanligt når vi møder Næstved spiller vi tætte, intense og særdeles spændende kampe.-Heldigvis har vi i de seneste mange år haft overtaget og som oftest fået tippet marginalerne over på vores side.

Torsdagens vigtige brag på Sydsjælland blev heldigvis ingen undtagelse.-Efter en tæt affære, hvor der var knald på fra start til slut vandt vi slutteligt fortjent med 3-2.

På en flot og trimmet fodboldbane i Næstved leverede vores unge mandskab endnu en kraftpræstation og spillede i perioder igen rigtig flot, offensivt og chanceskabende fodbold.

Kampen var præget af kraftig blæst og i 1.halvleg havde vi massiv medvind.-Alligevel var det hjemmeholdet som satte sig på indledningen af kampen.-Efter 10 minutter blev vi spillet tynde i vores højreside og på det efterfølgende indlæg kunne Nævers anfører Kristoffers Munksgaard uhindret prikke læderet i mål til 1-0.

Efter scoringen stemplede vores unge mandskab for alvor ind i kampen og satte sig efterfølgende på begivenhederne. -Kombinationerne begyndte at flyde og i perioder satte vi de dygtige Næstved-spillere under massivt pres.-Vi blev belønnet i det 26 minut, da Rasmus Lauritsen, efter hjørnespark fra Mathias Pedersen, på et fantastisk hovedstød pandede udligningen i kassen.-Få minutter efter var recepten næsten den samme, da vi igen efter et sylepræcist hjørnespark fra MP fik presset hjemmeholdets forsvarsspiller Søren Jensen til at heade i eget mål til 2-1.

I anden halvleg forsatte vi de flotte tendenser og vi var det bedste hold på banen både spillemæssigt og chancemæssigt i den resterende del af kampen.

Næstved forfaldt til at slå lange bolde og forsøgte via kraftig medvind og meget fysik og duelspil at genvinde momentum i kampen. -Heldigvis stod vi imod og holdt os til konceptet om, hvor vi spiller hurtigt, teknisk, dynamisk og chanceskabende possessionfodbold.

Desværre kiksede vi rent defensivt en enkelt gang efter pausen, hvor en ellers velspillende Daniel krog mistimede et indgreb og et relativt ufarligt indlæg fra 40 meter sejlede i mål til 2-2.

At der er krummer i vores unge drenge viste de for alvor efter udligningen.-Samtlige steppede yderligere op og satte endnu mere tryk på Næstved. -Vi ville det mest og bragte mere energi end hjemmeholdet i den resterende del af kampen. -Helt fortjent var det muskelbundtet Ayinde Lawal som stod for sejrsmålet, da han efter en dødbold fra kanten af feltet tæmmede bolden og med et lumsk ”afrikanerspark” udplacerede en sagesløs Sebastian Olsen i Næstved-målet.

Det blev som ventet en tæt, intens og dramatisk kamp, men 3-2 sejren var helt fortjent og helt i overensstemmelse med spil og chancer. -Til trods for, at vi var oppe imod en rigtig dygtig modstander med stor kvalitet viste vores unge drenge endnu engang stort mandsmod, fantastisk energi og flot fodbold.

For niende gang i efteråret nedkæmpede vi en rigtig dygtig modstander og viste, at når vi rammer dagen, ja så er vi et ubehageligt stærkt kollektiv for alle modstandere.

Kampfakta;

Næstved BK – Skive IK 3-2 (1-2)

10 min. 1-0 Kristoffer Munksgaard

26 min. 1-1 Rasmus Lauritsen

30 min. 1-2 Søren Jensen (Selvmål)

56 min. 2-2 Daniel Nourouzi

83 min. 2-3 Ayinde Lawal

Startopstilling;

Daniel Krog, Emil Søgaard, Mads Eriksen, Rasmus Lauritsen, Rasmus Nørskov Larsen, John Dyring, Ayinde Lawal, Frederik Brandhof, Jesper Henriksen, Mathias Pedersen, Jeppe Mogensen.

Indskiftninger;

72 min. Oliver I P ind og Frederik Brandhof ud.

73 min. Andreas Kock ind og Jeppe Mogensen ud.

86 min. Magnus Jensen ind og John Dyring ud.

Advarsler;

Emil Søgaard, John Dyring, Frederik Brandhof, Rasmus Nørskov Larsen, Daniel Krog.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu