Sidste kamp i efteråret!

Skrevet d. 01-12-2016 00:09:30

Torsdag kl. 18.30 spiller vi kamp nr. 19 i sæsonen og opgøret i Næstved er den sidste match i efteråret.

-Vi vil rigtig gerne slutte godt af og man mærker tydeligt på vores unge spillertrup, at de er klar på at give fuldt gas.

-Til trods for at vi stadig er lidt ramt på skadesfronten og skal op imod et Næstved-mandskab i stærkeste opstilling går vi ind til kampen spækket med optimisme.

Cheftræner Kim Kristensen har sammen med truppen lidt taktiske esser i ærmet, som vi tror på kan ramme dygtige Næstved IF.

Vi går ydmyge til værks og er indstillet på at arbejde benhamrende hårdt fra start til slutfløjt.-Måske kan vi endda drage fordel af, at Næstved tilsyneladende kun har sporadisk kendskab til vores hold og spillestil.-Tankevækkende er det da i al fald, at Næver på Deres hjemmeside mener vi har et ”tungt forsvar” og at de samtidig frygter vi kommer for at spille ”i en kontrolleret, fysisk udgave, der får sine point ved at udnytte modstandernes fejl”.

Rammer vores unge drenge dagen i Næstved, ja så kan der sagtens ske ting og sager og hvem ved måske kan vi trods et tungt forsvar osv. måske udnytte nogle Næstved-fejl til at hjemskaffe endnu et godt og brugbart resultat.-Vi giver det i al fald et forsøg!

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu