Fri entre til lokalbraget onsdag aften!

Skrevet d. 11-10-2016 11:26:24

Vores gode samarbejdspartner og hovedsponsor SPAR NORD har sørget for fri entre til Pokalbraget imod Superligamandskabet fra Silkeborg IF onsdag aften på SPAR NORD ARENA.

Ingen tvivl om, at der venter vores purunge mandskab en kæmpe udfordring.-Vi skal op imod en klassemodstander, som er spækket med dygtige spillere på alle positioner.

-Men uagtet at SIF på de fleste parametre hører til i en helt anden ”liga” end os, så skal de komme til at slide for føden onsdag aften.-Vi forholder os nemlig til, at det er en pokalkamp og netop disse opgør` har altid Deres helt eget liv.

-Der er før sket sjove ting og sager på SPAR NORD ARENA og uanset hvem vi skal op imod, så stiller de ligesom os kun med 11 startere og samme antal spillere som os på bænken.

Vi er desværre hårdt ramt på skadesfronten og allerede inden den afsluttende tirsdagstræning ligger det helt fast, at vi kommer til start uden en lang række kompetente profiler.-Men mon ikke cheftræner Kim Kristensen sædvanen tro alligevel får sammensat en slagkraftig trup, som vil kæmpe og slås for den gule/blå trøje.

Det bliver i øvrigt til et glædeligt gensyn med flere ”gamle” og rigtige dygtige SIK-profiler, da både Andreas Albers, Thomas Nørgaard, Martin Thomsen samt Mikkel Cramer for nuværende er på kontrakt i Silkeborg.

Førstnævnte Andreas Albers er kæk og klar i mælet mht. pokalkampen og udtaler blandt andet til bold.dk;

-”Jeg er født og opvokset i Skive, så det er klart, jeg kender en hel del til det. Det er et sted, jeg kender rigtig godt, men jeg har spillet mod Skive igennem lang, lang tid”, siger Andreas Albers og uddyber:

- ”Blandt andet fire sæsoner i min tid i Vejle i 1. division, hvor det blev til en del kampe mod dem. Så det er ikke en kamp, der indeholder noget særligt for mig. Det er en kamp, som vi selvfølgelig skal ud og dominere fra start til slut og videre fra”.

Albers fortæller videre ”at skulle han få en kampafgørende rolle mod barndomsklubben, er det Skive, der må lade livet”.

- ”Det primære er selvfølgelig, at vi skal videre i den pokalturnering, og vi skal nå så langt som overhovedet muligt. I den plan er Skive simpelthen nødt til at lade livet, og det skal de helst gøre på 90 minutter, og dertil på så overbevisende måde som overhovedet muligt”.

- ”Skulle jeg blive kampafgørende, ville det ikke gøre mig noget”, slutter Albers.

Kick-off til Pokalbraget er onsdag kl. 19.00 på SPAR NORD ARENA.- Kom og bak vores unge drenge op, det har de ærlig talt fortjent og skal man tro Andreas Albers også brug for!!!!!!

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu