Endnu en mandfolkepræstation, men ingen point!

Skrevet d. 02-10-2016 21:13:50

Fra start til slut leverede vores unge mandskab endnu en flot indsats imod et rigtig stærkt Vendsyssel- mandskab.

-Den pointmæssige gevinst udeblev desværre, da de berømte små marginaler desværre ikke var på vores side.

På en fantastisk flot Bredbånd Nord Arena i Hjørring satte hjemmeholdet fra kampens start sig på begivenhederne og helt som ventet skulle vi i indledningen tage imod mange lange og høje bolde op til brølstærke Thomas Dalgaard og Thiago Lenco fra VFF.

Opgaven klarede vi næsten til UG og kryds og slange, men efter 10 minutters spil begik vi defensivt en møgærgerlig fejl.-”Dalgaard nåede højest ved bagerste stolpe, headede på tværs i feltet og efter for meget tøven stod Christian Overby fri midt for mål og headede Vendelboerne i front”.

Efterfølgende kæmpede vi os ind i kampen og selvom det kun ved få lejligheder blev farligt foran hjemmeholdets mål arbejdede vi os stille og roligt ind i kampen.

Det var en tæt spillemæssig affære, men 1-0 stillingen ved pausen kunne sagtens forsvares eftersom at Daniel krog midtvejs i halvlegen præsterede en flot redning efter frispark og fik bolden afværget til stolpen.

I 2.halvleg fik vi flyttet spillet længere frem på banen og spillede i perioder rigtig flot og fremadrettet fodbold.-Vendsyssel derimod lurede hele tiden på omstillinger og det var tydeligt at de er et klassemandskab i den facet.

I slutfasen var det lige ved og næsten og de fleste på Bredbånd Nord Arena kunne fornemme at vi kom tæt på udligningen.

Tættest på kom arbejdsomme Andreas Kock, da han efter fikst kombinationsspil blev spillet fri med Jesper Christiansen i Vendsyssel målet.-Desværre for unge Kock og de øvrige heroisk kæmpende SIK-spillere manglede slutproduktet og bolden strøg snert forbi den ene opstander.

Udover at vi kunne rejse hjem med et ærgerligt nederlag i bagagen måtte vi også sluge, at anfører John Dyring og forsvarskrumtappen Christoffer Østergaard begge tidligt i kampen måtte udgå med skader.

Vi skal op på hesten igen og allerede næste søndag venter der vores unge mandskab endnu en fantastisk spændende fodboldkamp, når fuldtidsprofferne fra FC Fredericia kigger forbi SPAR NORD ARENA.

Det kunne være rigtig fedt, hvis mange tilskuere kommer og bakker vores unge mandskab op, det har de ærlig talt fortjent.

Kampfakta;

Vendsyssel FF – Skive IK 1-0 (1-0)

10 min. 1-0 Christian Overby

Startopstilling;

Daniel Krog, Simon Sterring, Christoffer Østergaard, Mads Eriksen, Emil Søgaard, Ayinde Lwal, John Dyring, Mathias Bersang, Oliver I Pedersen, Frederik Brandhof, Andreas Kock.

Indskiftninger;

16 min. Jesper Henriksen ind og John Dyring ud.

55 min. Rasmus Lauritsen ind og Christoffer Østergaard ud.

72 min. Mathias Pedersen ind og Mathias Bersang ud.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu