De unge klarede opgaven!

Skrevet d. 11-08-2016 11:37:12

Anført af de 17 årige lokale talenter Jeppe Bjerregaard og Frederik Buur fra kampstart vandt vi 4-0 onsdag aften i Løgstør og avancerede dermed til 2.runde i Pokalturneringen.

På en rigtig flot bane i Løgstør imod et fint og hårdt arbejdende hjemmehold levede vores unge drenge op til tilliden og afgjorde kampen uden de store dikka-darer.

Jeppe Bjerregaard stod for første halvlegs eneste scoring, da han efter 20 minutters spil efter flot forarbejde fra Oliver I P let kunne prikke bolden i mål.

Indskiftede Mads Eriksen afgjorde reelt kampen i starten af anden halvleg, da han med et afrettet spark fra højresiden ”snød”Løgstør-målmanden.

En velspillende Oliver I P scorede til 3-0 på det straffespark som blev begået imod ham selv 20 minutter før tid.

Mads Eriksen`s 4-0 scoring blev kampens sidste kort før tid og var en fin en af slagsen, da han hamrede læderet i kassen efter oplæg fra altid fodrappe Andreas Kock.

Udover 4-0 sejren i Løgstør var det også glædeligt at se Daniel Krog tilbage i målet. -Desuden fedt at teenagecollegedrengene Mads Grubak og Emil Stouby fra Jyllandsserietruppen gjorde en god kamp. – Youngsters alias Frederik Buur og Jeppe Bjerregaard var ligeledes iøjnefaldende med fine præstationer.-Derudover var Mads Eriksen vældig tilfreds med, at han selv og kampens dommer som de eneste på Løgstør stadion var enige om, at 2-0 målet ikke var et selvmål.-Slutteligt var det kanon, at man både kunne se og høre vores fantastiske Skive Sharks på lægterne!

Vi er dermed videre i bow`len, når der fredag trækkes lod til næste pokalrunde, som afvikles i dagene omkring 31.august.

Kampfakta:

Løgstør IF – Skive IK 0-4 (0-1)

20 min. 0-1 Jeppe Bjerregaard

50 min. 0-2 Mads(selvmål) Eriksen

70 min. 0-3 Oliver I P

78 min. 0-4 Mads Eriksen

Startopstilling:

Daniel Krog, Frederik Buur, Mads Grubak, Christoffer Østergaard, Emil Søgaard, Mikkel Frankoch, Mathias Pedersen, Andreas Kock, Jeppe Bjerregaard, Oliver I P, Jeppe Mogensen.

Indskiftet i 2.halvleg:

Emil Stouby, Mads Eriksen, Rasmus Larsen

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu