Jeppe og de øvrige Young boys i Baronens seng!

Skrevet d. 08-08-2016 10:40:20

Nytilkomne Jeppe Mogensen og samtlige øvrige unge SIK-spillere lever i øjeblikket lidt af en drømme fodboldtilværelse. -Til trods for en historisk lav gennemsnitsalder i truppen, vel aldrig tidligere set lignende i dansk divisionsfodbold, så yder vores unge drenge pt. på et rigtig højt sportsligt niveau.-Ikke nok med at samtlige spillere løber og kæmper som besatte, så viste kampen søndag imod Roskilde også et spillemæssigt sjældent set højt niveau på SPAR NORD ARENA.

At Roskilde FC har et utroligt stærkt fodboldhold ved de fleste og blot et enkelt kig på Deres holdkort vidner om et hold som med rette kan tillade sig at have oprykningsambitioner.-Klassen til trods fik gæsterne alligevel reelt aldrig et ben til jorden søndag eftermiddag på SPAR NORD ARENA, fordi de på alle parametre blev nedkæmpet og fortjent besejret af SIK Young-boys.

Fra start til slut ville vi det mere end gæsterne og bortset fra et par chancer i løbet af kampen til Roskilde var vi det bedst spillende og mest chanceskabende hold på banen.

Vi vandt klart flest dueller i kampen og i perioder så det også ud som om vi samlede alle andenboldene op.

Efter 12 minutter blev det til 1-0, da Emil Søgaard efter en indøvet hjørnesparkskombination pandede Mathias Bersangs millimeter præcise indlæg i kassen.

Mikkel Frankoch scorede efter 63 minutters spil til 2-0, da han med hovedet efter oplæg fra Jeppe Mogensen afgjorde kampen.

Vi havde chancer til flere mål i kampen, men det blev ved de 2 scoringer og ikke mindst yderligere 3 vigtige streger til det samlede pointregnskab.

På onsdag kl. 18.30 træder vi ind i pokalturneringen, når vi på udebane skal op imod Løgstør IF fra Jyllandsserien.

-Vi ved at Pokalkampene har sit helt eget liv og ingen tvivl om, at vi kommer på hårdt arbejde i det Nordjyske.

Næste turneringskamp er søndag i Nykøbing Falster, når vi skal op imod endnu et stærkt mandskab som også er kommet godt fra land i årets turnering.

Kampfakta:

Skive IK – Roskilde FC: 2-0 (1-0)

12 min. 1-0 Emil Søgaard

63 min. 2-0 Mikkel Frankoch

Startopstilling:

Emil Kobberup, Emil Søgaard, Christoffer Østergaard, Mads Eriksen, Rasmus Larsen, Mikkel Frankoch, John Dyring, Frederik Brandhof, Mathias Bersang, Jesper Henriksen, Jeppe Mogensen.

Indskiftninger;

57 min. Oliver I Pedersen ind og Frederik Brandhof ud

74 min. Andreas Kock ind og Jesper Henriksen ud

80 min. Mathias Pedersen ind og John Dyring ud

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu