Kim Kristensen ny cheftræner i Skive IK!

Skrevet d. 08-06-2016 09:55:38

Det er en stor fornøjelse, at kunne oplyse, at Kim Kristensen for de kommende 2 sæsoner bliver Skive IK`s nye 1.divisions cheftræner.

Til trods for at Kim blot er 41 år gammel er det en særdeles erfaren herre, som kommer til Skive IK.

Kim har i en lang årrække selv spillet på allerhøjeste niveau i Danmark og CVèt tæller blandt andet over 400 kampe på divisions- og Superliganiveau. -Kim har blandt andet repræsenteret Holstebro BK, Frem, FC Midtjylland, Herfølge og Vejle i landets bedste rækker.

Kim er uddannet A-træner og har som cheftræner stået i spidsen for Holstebro BK, Ringkøbing IF og Tjørring IF.

Kim har de seneste år ved siden af trænergerningen arbejdet som Sponsor Manager i FC Midtjylland.

Kim er bosiddende i den lille by Vind nær Holstebro med kone og 3 børn.

-Som træner og menneske passer Kim perfekt på Skive IK og ingen tvivl om, at det bliver et super godt match.

-Kim har et godt kendskab til Skive IK og det er ingen hemmelighed, at han flere gange før har været på trapperne til trænerjob i klubben.

Nu er tidspunktet og timingen blevet det rette og vi er både glade og stolte over, at vi har landet en cheftræneraftale med Kim.

Kim har ”ild i øjnene” og kommer med et drive og gåpåmod uden lige. -Han er en arbejdshest, kompetent, positiv, en vinder, dygtig på træningsbanen og god til at få det optimale ud af sine omgivelser. – Kim kender til Skive IK`s set-up, normer og værdier og den sympatiske midtjyde glæder sig helt vildt til at blive en del af vores unikke og stærke kollektiv. -Kim har en god tilgang til andre mennesker og rigtig dygtig til at udvikle både unge og rutinerede spillere.

Kæmpe tillykke til Kim Kristensen med cheftrænerjobbet i Skive IK. -Vi glæder os rigtig meget til det kommende samarbejde.