Lige kamp, men stort nederlag!

Skrevet d. 29-03-2016 12:34:37

Efter en jævnbyrdig affære, hvor vi sad på spil og chancer inden pausen og Vejle gjorde det de sidste 45 minutter tabte vi desværre med 0-3 søndag eftermiddag på SPAR NORD ARENA.

Inden pausen havde vi massiv medvind og blandt andet derfor sad vi massivt på begivenhederne.

-Både spillemæssigt og chancemæssigt så det i indledningen fornuftigt ud og vi skabte to, tre gode scoringsmuligheder i første halvleg som ret beset burde og skulle have givet os en smal pauseføring.

-Desværre manglede vi på dagen den sidste skarphed og dygtighed. -Mikael Uhre kom tættest på, da han kort inden teen bragede bolden på underkanten af overliggeren.

Det var møgærgerligt både for Uhre og resten af holdet og rigtig træls blev det kort efter, da gæsternes Thomas Mikkelsen knastørt ved bagerste stolpe headede den tidligere SIKèr Christian Sivebæks flotte indlæg i kassen til Vejle pauseføring på 0-1.

Efter pausen var Vejle klart bedst og via et par fine langskud øgede de til både 0-2 og 0-3 ved henholdsvis Simon Nagel og Kim Elgaard.

0-2 scoringen lukkede reelt kampen og vi formåede aldrig efter pausen at udfordre Vejlensernes mål.

Konklusionen var et rigtig ærgerligt nederlag efter en lige kamp, hvor vi ikke kendte vores besøgstid og hvor vi til gengæld fik en lektion i skarphed og kynisme fra et dygtigt og måske kommende Superligamandskab.

Vi skal op på hesten igen og søndag drager vi ”sydpå” og møder et andet af trekantsområdets gode fodboldhold i skikkelse af FC Fredericia.

Kampfakta;

Skive IK – Vejle BK 0-3 (0-1)

44 min. 0-1 Thomas Mikkelsen

75 min. 0-2 Simon Nagel

83 min. 0-3 Kim Elgaard

Startopstilling;

Daniel Krog, Andreas Albech, Jens Berthel Askou, Mikkel Cramer, Mathias Pedersen, Mikkel Frankoch, Jesper Henriksen, Frederik Brandhof, Mikael Uhre, Emil Zetterquist.

Indskiftninger;

67 min. Jesper Henriksen ud og Musefiu Ashiru ind.

67 min. Frederik Brandhof ud og Oliver I Pedersen ind.

79 min. Mikkel Frankoch ud og Ruben Nygaard ind.

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 25. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu