10 hurtige til assistenten

10 hurtige til assistenten I dag er det assistenttræner Mich...
Skrevet d. 05-12-2013

10 hurtige til assistenten

I dag er det assistenttræner Michael Henriksen, som vi har haft i "spørgehjørnet" og bedt svare på 10 hurtige. Se nedenfor blandt hans bud på næste års verdensmester i fodbold, samt hvilke tre spillere han gerne så optræde for SIK.

Hvem ville få din stemme til Ballon d’Or 2013, hvis du kunne stemme?

Den synes jeg faktisk er meget svær - mange spillere i verdenstoppen spiller pt. på et ekstremt højt niveau. Men overordnet set kan jeg simpelthen ikke komme uden om Chritiano Ronaldo - den mand har ganske enkelt ingen svagheder (pånær hans til tider dårlige attitude).

Hvem bliver topscorer i DBU’s turneringer 2013/2014 ?

I håb om, at vi fortsætter det gode spil i forårssæsonen er mit bud Anders Hostrup: Men han vil blive tæt fulgt til dørs af FC Roskildes Emil Nielsen, som i den grad har fået gang i målscoringerne.

Hvem bliver Dansk Mester 2013/2014 ?

FC København - spiller for spiller har de Danmarks bedste hold. Men kunne være meget sjovt hvis FC Midtjylland kunne holde hele vejen, men det vil kræve, at alle deres profiller fortsat er i klubben efter vinterens transfervindue.

Hvem rykker ud af Superligaen og hvem rykker op i Superligaen efter forårets kampe ?

Sæsonen er lang endnu, men tror desværre SønderjyskE bliver det ene hold i år. Den anden nedrykker er mere åben, men umiddelbart sker det sjældent, at begge oprykkerhold klarer frisag. Så tror desværre stadig Viborg FF ender som det andet nedrykkerhold (men det kan Dalgaard vel sørge for ikke sker.?!). Oprykker fra NordicBet Ligaen bliver Hobro IK og Horsens. Hobro fordi de simpelthen har fået et så solidt forspring og kan gå ind til forårets kampe med en helt ekstrem selvtillid. Og Horsens fordi de umiddelbart på papiret har en trup, som skal rykke op. Men igen sæsonen er lang endnu!

Hvis du frit kunne vælge tre spillere fra Danmarksturneringen til SIK’s hold, hvem skulle dette så være ?

Dette er vel enhver træners drøm - frit valg på alle hylder…

1. Peter Ankersen (Esbjerg FB) - en upcomming moderne højre back - er dygtig i såvel det defensive, som offensive og så kan han også både leverer assists og score mål

2. Izunna Uzochukwu (FC Midtjylland) - en hårdtarbejdende og ekstremt løbevillig midtbanespiller, som hele tiden lægger nye lag på sit spil - fantastisk felt-til-felt spiller

3. Nicolai Jørgensen (FC København) - stadig lidt svingende i sine præstationer - men på sine bedste dage en mand som kan afgøre fodboldkampe - teknisk stærk, god en-mod-en, kombinerer godt og kan score mål på næsten alle mulige måder

men når alt kommer til alt, er jeg også meget tilfreds med den trup, vi i SIK råder over…

Livret ?

Er ikke kræsen - men har helt klart en svaghed for pizza.

Hvilken klub i 2. division vest har overrasket dig positivt i efteråret ?

Inden sæsonen startede var jeg ikke specielt godt vidende omkring niveauet i 2. division. Så udfra fra den betragtning må jeg kigge på, hvad der har mødt os rundt omkring på banerne. Og der må jeg sige Rishøj B. De spiller det her ekstremt kompakte 3:6:1 system rigtig godt. Og så er deres hold en rigtig fin blanding af solid rutine og nogle spændende tekniske spillere, som virkelig kan spille fremad! De bliver helt sikkert en hård konkurrent i foråret. Men må også sende roser afsted mod Thisted FC - de har også tegning til noget spændende!

Hvem i truppen ville gå hele vejen i Paradise Hotel ?

Puha, den er svær ikke mindst set i lyset af, at Cheftræneren i den grad er en mand med god stil (men mon ikke han aldersmæssigt vil falde "lidt" udenfor) ;-) Så mit bud må blive vores anfører Jacob "Hurup" Ande

Sponsorer
Næste hjemmekamp

SPAR NORD ARENA
   Søndag den 11. marts 2018
kl. 13:45

VS

 

 

 Kampsponsor:

   
Boldsponsorer: 


Cateringpartner:

 
Kaffesponsor:

     

 

SIK menu