10 hurtige til årets profil

10 hurtige til årets profil Som nævnt her på siden tidligere...
Skrevet d. 12-12-2013

10 hurtige til årets profil

Som nævnt her på siden tidligere i dag er SIKs og 2. division vest topscorer Anders Hostrup netop blevet kåret som årets profil i 2. division vest. Fra alle i og omkring SIK sendes et stort tillykke til Anders med hæderen. I lighed med resten af truppen har vi også sendt 10 hurtige i retning af "Hossie". Du kan se hans svar på disse her:

Hvem ville få din stemme til Ballon dOr 2013, hvis du kunne stemme ?

Det vil selvfølgelige blive Ronaldo.

Fleggaard eller Calle ?

Fleggaard

Hvis du frit kunne vælge tre spillere fra Danmarksturneringen til SIK’s hold, hvem skulle dette så være ?

Dan Boienhart Hansen, Jacob Kastbjerg og Kristoffer Venø

Bedste spiller du spillet sammen med ?

Quincy Antipas

Øl eller vin ?

Kommer an på anledningen

Din bedste scoring ?

Puha. Tror måske det bliver mod Fredericia hjemme i Skive, men kan ikke huske datoen (10 meter udenfor feltet blev bolden hamret helt op i krydset i åbningskampen sæsonen 2012/2013 - helt nøjagtigt den 29. juli. Kampen endte i øvrigt 1-1, red.)

Hvem bliver topscorer i DBU’s turneringer 2013/2014 (Superliga, NordicBet Ligaen, 2. division øst og vest) ?

I Superligaen bliver det Thomas Dalgaard. Morten Beck snupper titlen i NordicBet Ligaen. I 2. division øst tror jeg på Morten Smidt, og så håber jeg da på selv at blive det i vestkredsen.

Hvem vinder VM i fodbold 2014 ?

Brasilien

Hvis du fik kr. 1.000.000 hvordan skulle de så bruges ?

Hvis jeg pludselig stod med 1 million i hånden ? Godt spørgsmål. Nyde livet og tage en ordentlig omgang ferie.

Favoritklub ?

Kongeklubben Real Madrid.