1.divisions bedste venstreben bliver i Skive IK!

Skrevet d. 02-06-2016 14:34:24

Det er en stor fornøjelse, at kunne informere om, at anfører John Dyring har forlænget kontrakten med Skive IK.

Anføreren har de seneste mange år været en vigtig brik, både på og udenfor banen for førsteholdet.

-På banen er hans tekniske niveau i en klasse for sig og uden at genere nogen tør jeg godt konkludere at Johns venstreben er det bedste i hele rækken. -At Johns rutine og løbekapacitet også er af høj klasse gør bestemt heller ikke noget.-Det er ikke tilfældigt at John er anfører i Skive IK og hans lederevner både på og udenfor banen gør ham til en oplagt lederskikkelse i spillertruppen.

Om kontraktforlængelsen siger John Dyring selv:

”Skive IK er min hjerteklub og rigtig mange mennesker i- og omkring klubben betyder meget for mig”.”-Klubben er fantastisk og fremtidsperspektiverne tegner lysende”.”Værdier som stærkt sammenhold og hårdt arbejde samt fokus på det hele menneske passer perfekt med mit eget livssyn”.”-Med kontraktforlængelsen vil jeg gerne signalere, at jeg også fremadrettet tror på ”projektet” og vil gøre mit ypperste til at Skive IK forsætter i en positiv retning.”

Herfra ønsker jeg både John og klubben tillykke med den nye kontrakt.-Vi glæder os rigtig meget til det fremtidige samarbejde.

MVH

Sports- og talentchef