1.divisions bedste venstreben bliver i Skive IK!

1.divisions bedste venstreben bliver i Skive IK! Det er en s...
Skrevet d. 11-12-2014

1.divisions bedste venstreben bliver i Skive IK!

Det er en stor fornøjelse, at kunne informere om, at anfører John Dyring har forlænget kontrakten med Skive IK.

Den nye kontrakt løber frem til 30/6-2016.

Anføreren har de seneste mange år været en vigtig brik, både på og udenfor banen for førsteholdet.

-På banen er hans tekniske niveau i en klasse for sig og uden at genere nogen tør jeg godt konkludere at Johns venstreben er det bedste i hele rækken. -At Johns rutine og løbekapacitet også er af høj klasse gør bestemt heller ikke noget.-Det er ikke tilfældigt at John er anfører i Skive IK og hans lederevner både på og udenfor banen gør ham til en oplagt lederskikkelse i spillertruppen.

Om kontraktforlængelsen siger John Dyring selv:

”Skive IK er min hjerteklub og rigtig mange mennesker i- og omkring klubben betyder meget for mig”.”-Klubben er fantastisk og fremtidsperspektiverne tegner lysende”.”Værdier som stærkt sammenhold og hårdt arbejde samt fokus på det hele menneske passer perfekt med mit eget livssyn”.”-Med kontraktforlængelsen vil jeg gerne signalere, at jeg også fremadrettet tror på ”projektet” og vil gøre mit ypperste til at Skive IK forsætter i en positiv retning.”

Herfra ønsker jeg både John og klubben tillykke med den nye kontrakt.-Vi glæder os rigtig meget til det fremtidige samarbejde.

MVH

Sports- og talentchef