Frivilligbørs

På denne side kan du se en oversigt over arbejdsopgaver, som vi håber vi kan finde frivillige til at løse for klubben.

Grundet økonomiske udfordringer valgte vi at opsige vores fuldtids, administrative medarbejder.
Vi har således behov for at finde frivillige, som vil støtte foreningen med at løse nogle af opgaverne. Disse har vi prøvet at dele op, så de er begrænsede i tid og omfang, i håbet om, at det er mere overskueligt at sige ja til at udføre frivilligt arbejde til gavn for klubbens medlemmer.

De forskellige stillingsbeskrivelser skulle gerne give dig en indtryk af, hvad opgaven går ud på, og hvor meget tid vi vurderer du skal bruge på den.

Hvis du har lyst, tid og mod på at give en hånd med, så kontakt mig endelig. Også hvis du blot har spørgsmål eller gerne vil hjælpe til på anden måde.

Kim Kock

userfiles/file/SIK Eventchef-stillingsbeskrivelse_docx (1).pdf