Nyheder Shop Billetter Medlemslogin Kontakt FC Salling

Fordelskort

Om SIK fordelskort

Hos SIK har vi udviklet et loyalitetsprogram, som har til formål at give lidt igen til alle dem, der giver os så meget. Det er uanset om man er medlem i klubben, fan eller sponsor – alle er vigtige for det fundament, som skaber vores klub.

Jeres loyalitet er alt! Derfor er ambitionen ikke bare at give tilbage, men også bidrage til gode og værdiskabende relationer til alle jer der støtter SIK.

Med dit sæson-, medlems- eller sponsorkort har du også inkluderet et fordelskort, hvorpå du kan få adgang til en række muligheder, gode tilbud og besparelser, når du handler. Alt du skal gøre er at fremvise dit kort i en af de butikker, restaurationer eller øvrige detailbutikker, som du kan hente dine fordele hos.

Du kan se dem alle nedenfor på denne side -

HUSK! Du kan købe dit sæson/fordelskort direkte hos Sportmaster i Skive eller online på linket her.

Bowl'n'Fun Skive

Spar 25%

på mad og bowling hver mandag til torsdag.

Sdr. Boulevard 13, 7800 Skive

Restaurant Strandtangen

Spar 20%

På menukortet (Gælder dog ikke drikkevarer)